Министър Павлова раздаде почетни грамоти

  • 11 юли 2018 18:11

  • 1939
  • 3
Министър Павлова раздаде почетни грамоти
© Пресцентър

Министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена отличи с почетни грамоти днес генералния директор на БНТ Константин Каменаров, изпълнителния директор на БНТ Симеон Касабов, екипа на „Информационно обслужване“-АД, създал официалния сайт на Българското председателство, и на фотографския екип на председателството - Олег Попов, Йордан Симеонов, Велислав Николов, Николай Дойчинов, Кирил Константинов, Крум Стоев и Пламен Стоименов, които брилянтно вършиха работа си през изминалите 6 месеца.

„Благодарение на вас Българското председателство стана видимо, благодарение на вас имахте изключително професионално и високо качество телевизионно отразяване, прекрасни снимки и сайт“, посочи министър Павлова при връчването на наградите в зала 6 на НДК. Тя добави, че чрез денонощния труд на екипа на БНТ, на „Информационно обслужване“ и на фотографите, събитията от Българското председателство стигнаха до повече от 127 държави от цял свят, видяха ни не само в Европа, но и в света. „Хората зад кадър остават неизвестни, затова днес искаме да заявим почит към свършеното от вас, защото ако не бяхте вие, нямаше да ни излъчват на телевизионния екран, на сайта, нямаше да имаме такива прекрасни снимки от стотиците събития от календара на Българското председателство“, добави министър Павлова пред колегите - неизменна част от екипа ни.

„Тези шест месеца минаха неусетно, но костваха много усилия, никога не към мислила, че ще има проблем и вие доказахте, че сте безотказна машина. Пожелавам ви да отразявате още по-значими събития. Вярвам, че можем още, защото го доказахме“, посочи министър Павлова преди да връчи почетните грамоти на БНТ, „Информационно обслужване“ и фотографския екип на председателството.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1939 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Свинята Пиги

2018.07.12 | 00:07

3
Сестричка, и аз искам грамота !

2018.07.11 | 19:26

2
С В И Н Я

2018.07.11 | 18:44

1
а тази на какво е министър и до кога ще и търсят изяви

Добави коментар

Водещи новини