Променят движението в София във връзка с реконструкция на топлопровод в ж.к. "Илинден"

  • 03 юли 2018 21:27

  • 1705
  • 0
Променят движението в София във връзка с реконструкция на топлопровод в ж.к. "Илинден"
©

Въвежда се организация на движението за реконструкция на топлопровод в ж.к. "Илинден", съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Забранява се влизането на пътни превозни средства от 00.00 часа на 16 юли до 24.00 часа на 17 юли по една средна пътна лента от северната половина на пътното платно на бул. "Тодор Александров", в участък от 55 м при кръстовището му с бул. "Константин Величков" и по три средни пътни ленти от пътното платно на бул. "Тодор Александров", в участък от 45 м след разделителния остров в посока ул. "Индже Войвода".

От 00.00 часа на 18 юли до 24.00 часа на 27 юли се забранява влизането на превозни средства по една средна пътна лента от северната половина на пътното платно на бул. "Тодор Александров", в участък от 55 м при кръстовището му с бул. "Константин Величков" и по две пътни ленти от северната страна на пътното платно на бул. "Тодор Александров", в участъка между ул. "Индже Войвода" и бул. "Константин Величков".

Въвежда се забрана за движение на пътни превозни средства от 00.00 часа на 28 юли до 24.00 часа на 7 август по една средна пътна лента от северната половина на пътното платно на бул. "Тодор Александров", в участък от 55 м при кръстовището му с бул. "Константин Величков" и по четири средни пътни ленти на пътното платно на бул. "Тодор Александров", в участъка между ул. "Индже Войвода" и бул. "Константин Величков".

От 00.00 часа на 8 август до 24.00 часа на 11 август се забранява движението по три пътни ленти от южната страна на пътното платно на бул. "Тодор Александров", в участъка между ул. "Индже Войвода" и бул. "Константин Величков"; от 00.00 часа на 12 август до 24.00 часа на 13 август по една средна пътна лента от северната половина на пътното платно на бул. "Тодор Александров", в участък от 55 м при кръстовището му с бул. "Константин Величков" и по три средни пътни ленти от пътното платно на бул. "Тодор Александров", в участък от 45 м след разделителния остров в посока ул. "Индже Войвода".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1705 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини