Цветан Цветанов за Божидар Димитров: Загубихме един голям българин

  • 01 юли 2018 22:08

  • 5417
  • 0
Цветан Цветанов за Божидар Димитров: Загубихме един голям българин
© Getty (архив)

Загубихме един голям българин, това написа Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа във Фейсбук по повод кончината на Божидар Димитров.

"Сърдечни съболезнования на семейството и близките на Божидар Димитров. Почивай в мир, приятелю!", допълни заместник-председателят на ГЕРБ в социалната мрежа.

Съболезнования изказа и Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко „Загубихме един голям учен, който посвети живота си на каузата на България, загубихме великолепен човек с голямо сърце и широка душа! Поклон пред паметта му!“, се казва в съболезнованието, подписано от председателя на Комисията по културата и медиите в парламента.

"Напусна ни един забележителен българин, човек със силна харизма, с ярко и неподражаемо присъствие в обществения, научния и политическия живот на страната ни", отбелязва председателят на парламента в съболезнователния адрес Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя изразява увереност, че всички българи с дълбока признателност ще помнят всеотдайната и вдъхновена дейност на Божидар Димитров.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5417 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини