Кристин Илиева: Имаше моменти, в които не можех да дишам от болка (видео)

  • 09 юни 2018 10:25

  • 23215
  • 4
Кристин Илиева: Имаше моменти, в които не можех да дишам от болка (видео)
© кадър: Нова телевизия

След катастрофата с певицата Дивна на 12 март моделът Кристин Илиева, която е пътувала с нея в колата, разказва пред Нова телевизия за борбата за живота след тежкия инцидент.

Тя получава много наранявания. Кристин няколко пъти е между живота и смъртта. В момента тя продължава да се бори с болката и с психическата травма. Претърпява няколко операции, тепърва й предстоят и пластични. Ще се учи и да ходи.

„Имаше моменти, в които не можех да дишам от болка. Мисля, че тогава само адреналинът ме спаси, защото бях загубила наистина много кръв”, сподели пред Краси Боев Кристин Илиева.

Тя разказа, че нараняванията по краката й са изключително тежки. Допреди дни моделът се лекува и в клиника в Истанбул.

„Имам буквално откъснато месо от десния крак. На никого не пожелавам да изпитва тази болка”, споделя красавицата.

Тя вярва, че всяко нещо се случва с причина. Въпреки това признава, че все още има моменти, в които се предава духом и плаче.

„Продължавам да се боря с костна инфекция. Правя рехабилитация, ще проходя. Казват, че ще бъда добре. Ще работим и над белезите, които имам по краката. Все още не мога да се справя с тя”, споделя Кристин.

„На мен всичко това ми се случи, за да ме направи по-силна и по-добър човек. Сигурна съм обаче, че ме чака нещо много красиво. А лечението ми е 50% вяра”, каза моделът.

Намерих сили да простя на Дивна за това, което стана, защото знам, че тя не го е направила нарочно. Това може да се случи на всеки. Просто е невнимание, можеше и аз да съм зад волана. Надявам се да бъде добре, защото е страхотно момиче”, каза Кристин.

Казва, че преди са били близки приятелки, но сега й е тежко да коментира техните взаимоотношения.

Весела Найденова
23215 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Сперматозоид Седесаров

2018.06.09 | 12:44

4
Тия само мене търсят в живота! Кухи женски, жертви на СДС-демокрацията.

2018.06.09 | 12:42

3
Не е дивна, а седесарска кypва.
aAanus

2018.06.09 | 12:27

2
кажи колко спермааа си гълтала
Милена

2018.06.09 | 11:26

1
Желая ти бързо оздравяване, мило дете!
Моля те не общувайки с такива, които не са ти равни. Как може такова прелестно и възпитано момиче да общува с тази селска твар.

Добави коментар

Водещи новини