Правосъдният министър се разведе

  • 09 февруари 2012 07:19

  • 8352
  • 2
Правосъдният министър се разведе
©

Правосъдният министър Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент вече е свободна. Юристката се разведе със съпруга си Венцислав Караджов след мъчителен и скандален процес, пише в. "България днес", като се позовава на приближени до вече бившите съпрузи.

Бившият съпруг на Ковачева е член на ЦИК от квотата на БСП. Делото било съпроводено със скандали и нелицеприятни коментари. Детето им Петър било ябълката на раздора, тъй като малчуганът искал да прекарва повече време с татко си, а Ковачева била твърдо против. Бившите съпрузи делят и редица апетитни имоти, приписани на родителите им, което доста усложнило делбата. Венцислав Караджов е дарил на тъста си терен в с. Рударци. Ковачева и бившият й не могат да си поделят и луксозно жилище в центъра на София на ул. "Денкоглу". Все още не е ясно кой от двойката какъв имот е издействал в своя полза.

Ковачева е  един от малкото министри, в чиято официална биография в правителствения сайт не е описано семейното й положение. Според депутати от ГЕРБ дамата напълно искала да забрави връзката с Караджов и затова била инициаторът да подаде молбата за раздяла пред съда.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8352 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
agabaga

2012.02.09 | 16:11

2
Какво става в любимата ни партия? Министър председателят не е спал с жена поне от 3 години, съпругата на Президента не иска да я виждат заедно с него, Министърът на правосъдието натирена от съпруга си. А какво ли е положението на другите ни министри?
ace of spades

2012.02.09 | 12:14

1
е поне евтино и лесно и е излязло да се разведе :Д нали е юрист.Жалко за детето... правете си мнение щом искам да е с баща си.Винаги децата страдат заради простотиите на децата си... ама то сигурно властта е по-сладка от всичко друго...

Добави коментар

Водещи новини