Ремонтират пътя Опака - Попово

  • 03 май 2018 12:04

  • 761
  • 1
Ремонтират пътя Опака - Попово
©

Инвестират се 6,8 млн.лева в ремонт на пътя Опака - Попово. Средствата за обновяването на пътната настилка и съоръженията за 13-килемотровия участък са от държавния бюджет, припомнят след инспекция на обекта от пресслужбата на областния управител на Търговище Митко Стайков.

Ремонтът на пътя, който бе определен като един от участъците с лоша пътна настилка в област Търговище, започна в началото на април и се очаква да приключи до края на юни.
Ремонтираният участък е бил посетен от Митко Стайков, който е проверил хода на ремонтни дейности на третокласния път от републиканската пътна мрежа. Той е бил придружен от директора на Областно пътно управление в Търговище Марчо Марчев, допълват от администрацията.
Отсечката от град Опака до село Гагово вече е ремонтирана и се работи усилено за спазване на графиците. Трасето ще бъде изцяло преасфалтирано, като ще бъде извършено студено рециклиране на пътя и полагане на плътна и неплътна асфалтова смес. Ще бъдат монтирани нови ограничителни системи. Дейностите ще приключат с полагането на хоризонтална маркировка и вертикална сигнализация, уточняват от Областно пътно управление.

Последвайте канала на

Десислава Станева
761 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ц. Димитров

2018.05.03 | 17:20

1
Стига ремонтирахте само там. Ремонтирайте малко и в северозапада бе !!!

Добави коментар

Водещи новини