Кристалина Георгиева също отива в село Бисер

  • 06 февруари 2012 18:47

  • 1054
  • 2
Кристалина Георгиева също отива в село Бисер
© Булфото

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разговаря с комисаря по международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование за ситуацията в хасковското село Бисер, което беше наводнено заради скъсана стена на язовир "Иваново".

Премиерът я е информирал за създадения кризисен щаб под ръководството на вицепремиера Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и за всички мерки, предприети от правителството, за спасяване и подпомагане на хората.

Борисов и Георгиева се договориха да посетят заедно тази сряда пострадалия район. Те ще бъдат придружени от експерти на Генерална дирекция "Хуманитарна помощ и гражданска защита". Целта на посещението е да се направи оглед и да се обсъдят възможностите за финансово подпомагане от страна на Европейската комисия за възстановяване на щетите, понесени от местното население.

Премиерът Борисов проведе днес и телефонен разговор с главния прокурор Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев. Той поиска от него прокуратурата да започне проверка, която да установи дали има виновни длъжностни лица за скъсаната язовирна стена, причинила наводнението в с. Бисер, последвала смърт и значителни вреди.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1054 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
баи ганьо

2012.02.07 | 11:22

2
Еиии,по полека бе хора.Кьораво,куцо и сакато от управляващите и блюдолизците търчат към бедствието.Демек.Вижте на,голяма загриженост.Малко сте позакъснели госпожи и господа.Та тя цяла България е в бедствено положение от бая време.Питам ви как ще нахраните милионите гладни?Как ще помогнете на умиращите?Боже мили,Целият Герб се струпал в с.Бисер на палатки.Демек.Ние сме всички тук.Ние страдаме заедно с вас.
НЕ СЕ ДЖАВКАЙТЕ - ПОМОГНЕТЕ

2012.02.07 | 06:26

1
ДАВАМ ЕДНА КЪЩА ДА СЕ ПОЛЗВА БЕЗВЪЗМЕЗДНО ДОКАТО СИ ОПРАВЯТ КЪЩИТЕ - ДВУЕТАЖНА Е - ВЯРНО ТОАЛЕТНАТА Е ВЪНШНА СПРЕЛИ СА ТОКА , ТРЯБВА ДА СЕ ОПРАВИ И ВОДОПРОВОДА НО ЗА 50-60 ЛЕВА ЩЕ ПУСНАТ ТОКА (АЗ ЩЕ ГО ПЛАТЯ САМО ДА СЕ ОПРАВИМ С БЮРОКРАЦИЯТА НА ЧЕС-ЧЕ ВЪПРОСА НЕ Е САМО ДО ПАРИ АМИ И ДО ХОДЕНЕ ТРЯБВА ДА СЕ ХОДИ В ЛЕВСКИ) ЗА СЕЛСКИ ХОРА КОИТО СА СВИКНАЛИ ЩЕ СВЪРШИ РАБОТА ПОНЕ ВРЕМЕННО ИМА 3 СТАИ ГОРЕ И 1 ДОЛУ РАЗПОЛАГА С 5 ЛЕГЛА ГОРЕ И 2 ДОЛУ НЯКОИ ОТ ЛЕГЛАТА СА ДВОЙНИ НО НЕ ПОМНЯ КОИ ТОЧНО КЪЩАТА Е СТУДЕНА НЕОБИТАВАНА ОТ ГОДИНИ(ЩЕ ТРЯБВАТ ДЪРВА И ВЪГЛИЩА , БЕЗ ТЯХ Е НЕМИСЛИМО) НЕ Е НАЙ ПОДХОДЯЩОТО , НО С ТОВА РАЗПОЛАГАМ - КЪЩАТА СЕ НАМИРА СЕ В СЕЛО СТЕЖЕРОВО (НА 24 КМ ОТ СВИЩОВ) - ТЕЛЕФОНА МИ Е 0890904091 СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ НЕ МОГА ДА ПРЕДОСТАВЯ ДРУГО , НО НЕ РАЗПОЛАГАМ НАИСТИНА - АКО НЯКОЙ ДРУГ ИМА ПОДХОДЯЩ ИМОТ КОЙТО БИ МОГЪЛ ДА ПОСЛУЖИ КАТО ПОДСЛОН МОЖЕ ДА ПОСЛЕДВА ПРИМЕРА МИ ВМЕСТО ДА СЕ ДЖАВКАТЕ И ЛАЕТЕ - МОЛЯ ВИ НЕКА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КОМЕНТАРИ ДА СА САМО ТАКИВА

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини