Бащата на Яна Кръстева: Накъде отива тази България?

  • 03 април 2018 08:14

  • 7164
  • 5
Бащата на Яна Кръстева: Накъде отива тази България?
©

Двамата патолози заключиха, че Яна е починала след 20-минутна агония. Защо ВКС не признава експертизите? Яна беше смляна. Принудихме се да я погребем в затворен ковчег. Това каза бащата на убитата в Борисовата градина Яна Кръстева - Явор Кръстев в ефира на БТВ.

Искам някой да ми каже какво да правя, след като съдът ме принуждава да взема правосъдието в свои ръце“, попита той от дома си в село Хърлец.

„ВКС постанови 20 години присъда за убиеца. Това говори, че правораздавателната система не взима нещата в свои ръце. Затова ще бъда принуден аз да раздавам правосъдие. Моят живот вече приключва. Аз ще намеря убиеца на дъщеря ми и ще го пратя там, където му е мястото, а аз ще отида на неговото място“, сподели Кръстев.

„Призовавам моите колеги по съдба, да се обединим за промени в НК. За връщане на смъртната присъда. Той се обърна към правораздавателите: „И вие имате деца!“.

„За мен най-справедливото правосъдие срещу Николай Русинов е око за око, зъб за зъб. Той убива детето ми без да има вина. Не мога да се жалвам повече, а само да си нося мъката. Времето не лекува. Това не зараства, а се натрупва. Грохнали сме и двамата, вървим като сомнамбули у дома. Как можеш да бъдеш каро знаеш, че детето ти е под земята?“

Накъде отива тази България?, пита се бащата.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7164 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.04.25 | 16:52

3
Днес България принадлежи на седесаро-мутренската мафия, тя управлява задкулисно, моралът се смята за комунизъм.
еииии

2018.04.25 | 20:52

5
червен пе-дал,не злоупотребяваи с мъката на хората,вии червените катили създадохте мутрите за да ви вършат мръсната работа.а мафията ;червената;си беше построена още при селският правешки хитрец живков,така че тези червени локуми ги разправяи на 5годишните!!!!!!!!!!!!!!!!

2018.04.25 | 20:52

4
Тази, седесарската, поамериканчена, разлагаща се България не отива никъде, тя е на дъното на блатото.
noFreeman

2018.04.25 | 15:07

2
Съболезнования Яворе... нещата в тази държава са без посока... историята ни се пише другаде... аз бих взел в ръце парвосъдието още преди да го бяха съдили...
Ввв

2018.04.25 | 15:07

1
Държава няма за съжаление....който може да се изнася по-рано!!!

Добави коментар

Водещи новини