Стоянка Мутафова получи най - престижната награда за култура у нас

  • 03 февруари 2012 14:59

  • 1125
  • 0
Стоянка Мутафова получи най - престижната награда за култура у нас
© Булфото

Актрисата Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското получи най-престижната награда на Министерството на културата - "Златен век" с огърлие, на 90-тия си рожден ден, съобщават от Министерството на културата.

Министър Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко е връчил отличието на Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското снощи на сцената на Сатиричния театър, веднага след като тя за пореден път изигра "Госпожа Стихийно бедствие".

Министър Рашидов е поздравил Стоянка Мутафова за юбилея й, като й е пожелал още дълги години да е все така жизнена и енергична и да ни радва с таланта си. Актрисата искрено се е развълнувала от полученото отличие и е благодарила на министър Рашидов за оказаните й чест и внимание.

"Човек получава толкова много цветя два пъти в живота - когато идва и когато си отива. Аз идвам!", е казала от сцената Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското.

Сред зрителите в залата на Сатирата са били председателят на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и вицепремиерът и финансов министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, много артисти, музиканти, както и най-верните почитатели на актрисата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1125 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини