Майка от Бургас търси отдавна изгубената си дъщеря

  • 20 февруари 2018 09:55

  • 26650
  • 3
Майка от Бургас търси отдавна изгубената си дъщеря
© Facebook

Търся дъщеря си Стоянка Димитрова Димитрова (така се казваше). Родена в Бургас на 13 04.1972 год. Сигурна съм, че е жива! Това пише българка от чужбина във Фейсбук, опитваща се да открие отдавна изгубената си дъщеря. Информацията за случая е предоставена на групата „Електроуреди внос от Германия“ с призив тя да бъде споделяна, за да стигне до повече хора.

Потребители с готовност споделят поста, макар че името на търсещата майка не се споменава. Ето какво пише българката, която търси дъщеря си - близначка, която вероятно е открадната от родилното в Бургас и „осиновена“. Жената пояснява, че снимката, която е приложила в поста, споделен в социалната мрежа, е на другата й дъщеря - близначката на Стоянка.

„Искам да открия дъщеря си, но не зная как да постъпя? Аз не съм я оставила за осиновяване, а е открадната. Родих близначки-седмачета, с малки килограми. Едната е родена 1 250 г, другата 1 300 г, с точност не мога да си спомня... В Родилното в Бургас ми казаха, че едното дете е починало. От Съвета ми дадоха обаче акт за раждане, а не смъртен акт, което ни наведе на мисълта, че детето ми е живо и продадено или откраднато. Търсим я оттогава, но безуспешно. Водех дело за тази, която ми казаха, че е починала. Акушерката каза на делото, че съм направила аборт. След делото съм получавала и обаждания, анонимни. Разбира се, че е жива, работела е като медсестра в болницата в Бургас. Преди 3 години като си ходих в България, ходих и до Съвета да искам смъртен акт. Не ми дадоха смъртен акт, а ми дадоха акт за раждане, който държа в ръцете си и е от 2013 година, което за мен означава, че е жива. Служителката, с която говорих, ми каза, че има нещо тъмно и нищо повече. Каза ми, че с нищо не може да ми помогне“.

Българката, която остава анонимна, допълва, че вече е на възраст и иска да открие щерка си. „Не искам нищо от нея, само да е жива и здрава и поне веднъж да я прегърна. Няма да й създавам проблеми. Съпругът ми вече не е между живите. Бог да го прости! Бих се радвала много ако намеря информация за дъщеря ми! Моля Ви да ми помогнете като споделите снимките с надеждата да стигна до Нея. Благодаря на всеки, който ще го направи“.

Стотици са коментарите под въпросния пост, които дават съвети на жената и споделят надеждите й да открие рожбата си. Един от тях, този на Данаила Роева, обаче се откроява от останалите: „Аз имах съученичка, родена на същата дата и починала сестра близначка, със същите имена. Тя се казваше Златина Димитрова, а починалата й близначка Стоянка Димитрова“.


 

Novini.bg
26650 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
оня с коня

2018.02.21 | 02:04

2
Щом като има сестра близначка то тогава има същото лице като нейното(ако се еднояйчни). Да публикува реална снимка на близначката която е останала при нея и и да питат има ли инфо за такова лице.
ловеч

2018.02.21 | 02:05

3
и да я открие какво повече ще страда аз като открих близначката ми умряла при раждането не щя и да говори с мен........господ да я накаже и ПОХИТИТЕЛИТЕ И СЪЩО
Бг

2018.02.20 | 21:42

1
Отишло детето при някой ялов комунист на ЦК на БКП

Добави коментар

Водещи новини