Бойко Борисов молил Трактора за ходатайство пред Филчев (видео)

  • 31 януари 2012 08:18

  • 14154
  • 16
Бойко Борисов молил Трактора за ходатайство пред Филчев (видео)
©

През зимата на 2004 година Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, докато той беше главен секретар на МВР, имаше сериозен проблем от личен характер и настояваше и ме молеше в присъствието на други хора да осъществя връзка с г-н Филчев и да разреша този проблем. Това заяви пред Нова телевизия Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

Не мога да кажа в момента каква е причината, ако иска нека премиерът го каже.Впоследствие Борисов се убеди, че аз нямам необходимите контакти с Филчев.  С Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г сме имали отношения на приливи и отливи, но по този начин както той ги организира след ареста ми, не се е случвало. Срещали сме се случайно на публични места в ресторант „Златния телец“.

"Подновяването на този сериал октопода вика дръжте октопода ме принуди да говоря", категоричен е Петров. В последните дни се води пропагандно мероприятие да получа медийна и гражданска присъда преди съдът да си свърши работата. Клеветническата трупа срещу мен трябва да чества своята 10-годишнина. Хвърляха бомбастични клевети и лъжи и управляващите трябва да кажат, че това е общественото мнение и така да се притиска съда.

Не съм извършвал престъпление, нито съм организирал, нито съм извършвал убийството на прокурор Николай Колев, категоричен е Петров. Ще съдя Едвин Сугарев и той няма да избяга от решетките. Време е да бъде премахната професията лъжец и клеветник. Това трябва да спре, категоричен е Петров.

Познавах убития прокурор Николай Колев и той малко преди да бъде убит е бил на басейна Спартак и е ползвал същите помещения, които ползвам аз, заяви обвиняемият по делото Октопод. Атанас Атанасов се опитва да ме дистанцира от себе си и от СДС. Аз съм човек на СДС, назначен съм от правителството на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и лично вътрешният министър тогава Емануил Йорданов ми е подписал заповедта, разказа Петров.

Свидетелите като Атанас Атанасов говорят по различен начин в съда и по телевизионните студиа. Сделката с Гад Зееви не трябваше да се осъществи заради опасност за националната сигурност. Като гражданин морално съм длъжен да съобщя, че лично информирах Атанас Атанасов като директор на НСС за тази опасност, потвърдена от икономическото направление в полицията, защо той подведе премиера Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - да продаде Балкан на Гад Зееви, попита Петров. Не съм бил никога вербуван от НСС, моите контакти са съгласувани с Атанасов като директор на службата. Имах ключова позиция при евентуален терористичен акт, разкри Петров.

По повод твърденията за близки контакти с бившия президент Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна заяви, че никога и по никакъв повод не е бил с държавния глава в Китай.

Последвайте канала на

Novini.bg
14154 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
holokosta

2013.10.29 | 19:44

16
na traktora my e na yststata da kaje ; boiko, kato znaesh kakvo sme pravili , zashto se e....sh s men.
az

2013.10.29 | 18:16

15
и на кой е собственост този сайт??????? споделете де
az

2012.02.01 | 13:28

1
"Подновяването на този сериал Октопода вика дръжте октопода ме принуди да говоря, категоричен е Петров." Samo tova izre4enie pokazva 6to za mediq ste, dori tolko drebni detaili pokazvat kak se opitvate da obejdavate horata 4e vseki koito govori sre6tu Borisov e prav, a Boiko e mafiot. Ne znam za tolko typi li ni mislite ???
гражданин

2013.10.29 | 18:00

14
Ами явно сте такиващом до сега не сте разбрали ,че Бойко Борисов е долна мутра!!!

2012.06.03 | 23:44

13
Ако си мислиш, че Борисов НЕ е мафиот, верно си тъп.////////// "Сделката с Гад Зееви не трябваше да се осъществи заради опасност за националната сигурност. Като гражданин морално съм длъжен да съобщя, че лично информирах Атанас Атанасов като директор на НСС за тази опасност, потвърдена от икономическото направление в полицията, защо той подведе премиера Иван Костов да продаде Балкан на Гад Зееви, попита Петров." - Ако това е вярно, само заради това съм готов да гласувам до края на живота си за него. Защо никой не говори за тези престъпни "приватизации" от времето на Костов? И защо никой не говори, че Борисов много уверено върви по същия път???
zavet

2012.02.01 | 13:28

3
Аз неправилно гласувах "против". И аз съм "за" коментар 1 и срещу мафиота слугинажа му.
zavet

2012.06.03 | 23:43

12
"Познавах убития прокурор Николай Колев и той малко преди да бъде убит е бил на басейна Спартак и е ползвал същите помещения, които ползвам аз, заяви обвиняемият по делото Октопод" -т.е. И той бе боклук като мене - какво толкова, че е затрит, има ли значение от кого... а пък ми бе и под ръка...
никодим

2012.06.03 | 23:43

11
пей,славейче,пей !!!! Добре че има такива бандити като тоя, за да стане ясно на простия и сляп народ какво е ставало и става в държавата!
555

2012.06.03 | 23:41

10
Тоя Алексей трябва да съди май цялата Държава. Едва ли има нормален човек който да повярва,че не е убивал.Пожелавам му да го сполети това което е причинил на много хора и дано е по скоро.
az

2012.06.03 | 23:41

9
Pi4ove, obru6tam se kum horata s normalno mislene, nali znaete na koi e sobstvenost toq sait i kak tiq ne6ta s glasuvaneto po komentari se kontrolira ot moderatorite .... ne obru6taite vnimanie ...
W W W . O R I G I N A L N I . BE --- КУПИ ТЕННИСК

2012.06.03 | 23:41

8
W W W . O R I G I N A L N I . BE --- КУПИ ТЕННИСКА на ЛЮБИМИЯТ СИ ТИМ! ! !
............

2012.06.03 | 23:40

7
На 11.02.2012 г. от 11:00 часа от пилоните на НДК ще тръгне протестно шествие срещу ратифицирането на АСТА. Нека всички интернет потребители, дори и тези който не ползват торент сайтовете да присъстват! Търговското споразумение задължава интернет доставчиците ни да следят всеки входящ и изходящ пакет с информация минаващ през нашият компютър. Те ще трябва да подават информация по часове, в кой точно сайтове влизаме, ще трябва да проверяват пощите ни и съобщеният изпратени примерно по Skype, а ако откажат да го направят, се считат от закона за съучастници и също носят наказателна отговорност, достигаща в повечето случай до затвор. За притежанието на МР3-ки, без доказателство, че са закупени ще се лежи в затвор; за притежанието на филми на компютъра, без доказателство, че са закупени ще се лежи в затвор; за споменаване на търговска мярка в коментар, в блог или изобщо в интернет пространството без изричното съгласие на правоносителят, също са предвидени наказания; за качването във фейсбук на снимка на анимационен герой или герой от филм също се налагат санкции; използването на аватари с лика или логото на популярен герой или марка също ще е наказуемо. На границата мобилните ни телефони ще бъдат проверявани от митническите служби за наличието на продукти с неустановени авторски права (музика, филми, книги, софтуер). Някой зърнени култури и сортове ще бъдат забранени поради наличието на патенти. Ще се спре производството на лекарства от по-малки и алтернативни компании заради патент. Това е малка част от абсурдите пред които ще се изправим ако Европарламента ратифицира АСТА. Специалистите твърдят, че приемането на този договор, ще промени същността на интернет из основи. Тайно изготвеното споразумение е в интерес изяло на големите корпорации, чието лоби е много силно, а авторите няма да бъдат облагодетелствани от новите закони.
xxx

2012.02.01 | 13:28

2
Играта нещо загрубя. В другата новина ЦвЦв напада директно Първанов.
:D

2012.02.01 | 19:58

6
незнам ама според мене си очистват пътя за др избораи за да нямат претенденти

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини