Висши политици уважиха юбилея на Стефан Данаилов (снимки)

  • 10 декември 2017 14:15

  • 17488
  • 2
Висши политици уважиха юбилея на Стефан Данаилов (снимки)
© Булфото

Истински спектакъл съпроводи празника за 75-ия рожден ден на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в и представянето на книгата му в Народния театър "Иван Вазов". Този път той не беше на сцената, а сред публиката.

Представлението беше неговият подарък изненада. Подготвено от племеницата му Росица и държано в пълна тайна.

Близо час студенти на рожденика четоха откъси от книгата му "Романът на моя живот". На специална мултимедия бяха прожектирани моменти от най-емблематичните му роли. А най-голямата изненада беше изпълнение на любимата му Монтанска духова музика.

На спектакъла присъстваха председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на със съпругата си, бившият премиер Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица, както и много актьори и стотици приятели на рожденика, съобщава Нова телевизия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
17488 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.01.16 | 00:41

2
komunisti4eski izmislen artist nie sme na vseki kilometar op sa
мръсна комунистическа смрад

2018.01.16 | 00:41

1
Стефан Данаилов е терорист болшевик еврейска подметка..И дядо комарджията еврейска подметка го е уважил..те краставите кучета се надушват от далече

Добави коментар

Водещи новини