Вежди Рашидов: Аз съм темерут

  • 20 януари 2012 10:20

  • 851
  • 0
Вежди Рашидов: Аз съм темерут
©

Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко може да стане консултант по хидро-енергийни каскади като Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Това споделя самият министър на културата на последното правителствено заседание.

“Бих бил консултант, много скъпо платен, по художествените естетически качества на каскади, топлоелектрически централи, всичко, което касае естетизацията. За съжаление няма още такава фирма, а пък и няма кой да ми даде 2 милиона”, заявява Рашидов. Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г го пита: “Казваш го сериозно, не с чувство за хумор?”, на което министърът отговаря: “Ако забелязвате, аз съм темерут човек на вид и нямам никакво чувство за хумор, а чувство за правда.”

Признанията на Рашидов стават по време на обсъждане на правителствено решение за допълнително отчуждаване на имоти в Девин. Според министърът на регионалното развитие Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена това е необходимо, за да бъде пуснат пътят за хидровъзел “Цанков камък”, по който Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от бе консултант и получи 1,5 млн. лв., докато ДПС бе във властта.

Е как ще строят път без отчуждение, пита Борисов. След като Павлова го информира, че наследени от предишното правителство подобни проблеми има и в участъци по магистрала “Струма”, прохода Хаинбоаз и при Попово, премиерът й възлага да му изготви справка за всички такива незаконни пътища заради неизвършени отчуждителни процедури.

“Защото Станишев вчера бил казал, че това, което строим като магистрали и инфраструктура, било нещо пушилка. Те не само че пушилка не са правили, а там, където са се опитали да правят нещо, са го правили незаконно”, обяснява Борисов. “Президентът Първанов, като казва, че сме слабо правителство, за неговия приятел Гагаузов и предишните трябва да каже, че не ги е имало”, допълва премиерът.

“Как слабо правителство, г-н премиер, направил съм два музея за 2 г., четири театъра съм ремонтирал, четири художествени училища, реформа…!? Как слабо правителство?! Не съм съгласен с такова определение. В крайна сметка работим за едното признание за труда”, реплекира го обаче Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

Последвайте канала на

Novini.bg
851 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини