Родители търсят съдействие от комисията по жалбите в НС

  • 27 септември 2017 11:54

  • 845
  • 1
Родители търсят съдействие от комисията по жалбите в НС
©

Представителите на различни мото клубове в страната ще внесат петиция в Комисията по взаимодействие с неправителствените организации и жалбите на гражданите към Народното събрание, в подкрепа на исканията на родителите на 29 годишния Боян Митев, загинал при нелепа катастрофа.

Той е бил пометен с мотора си от таксиметровия шофьор Данаил Нинов, направил нарушение на пътя преди година. След заведено дело от страна на родителите, Нинов се признава за виновен и получава нищожните 3 години и 4 месеца лишаване от свобода. „Никое наказание не е съпоставимо с живота на детето ни. В страната ни отдавна думите възмездие и справедливост са заменени с безгранична болка и страдание.

Ето защо ние родителите и приятелите на Боян, искаме да предприемем мерки други родители и приятели да не изпитат това, което изпитваме ние днес.

С настоящата колективна молба се обръщаме към Вас в качеството Ви на председател на Комисия по взаимодействие с неправителствените организации и жалбите на гражданите, за съдействие пред компетентните органи", пише в петицията, изпратена до председателя на комисията Антон Кутев.

Последвайте канала на

Нора Виткова
845 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.09.27 | 13:15

1
ИСКАТ ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ ЗА КУТЕВ И БСП.

Добави коментар

Водещи новини