Отново изсъхнал клон падна върху майка с бебе

  • 10 август 2017 11:53

  • 5476
  • 3
Отново изсъхнал клон падна върху майка с бебе
© Булфото (архив)

Инцидент с изсъхнал клон е станал и в Кърджали в оживен парк вчера на обяд. Клон от дърво е паднал върху детска количка в кърджалийския парк „Простор“, съобщава сайтът 24rodopi.com.

Майката М. Б. изпаднала в шок, а детето е откарано в спешното отделение на местната болница с охлузвания по крачето и кръвонасядания. Бебето ще бъде под наблюдение в следващите дни.

Инцидентът станал в 12.00 часа в сряда, когато по главната алея имало много майки с детски колички. Брястът, чийто клон се отчупил, е в близост до така нар. „Гаричка“ на детската железница.

Периодично работници на „Озеленяване,чистота и благоустройство” извършват огледи в кърджалийските паркове, съобщиха от дружеството. Днес екип ще бъде в парк „Простор“, всички сухи клони ще бъдат премахнати, допълниха от „ОЧБ“.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5476 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гост

2017.08.13 | 12:23

3
вече имам чувството, че това са някакви платени публикации с цел пораждане на омраза към управляващите. Какъв е шансът да се случва това с падащи клони ежедневно, да не би България да е 99% гора. Съмнително изглежда вече и съвпаденията са прекалени... точно под изсъхналото дър

2017.08.13 | 12:23

2
На мутро-синята Тиква не й пука, отчита само успехи.
това не може да продължава

2017.08.13 | 12:23

1
Предлагам Бойко лично да изсече всички дарвета в България и децата да не стават от компютрите и да не излизат от домовете си ВЪОБЩЕ за превенция. Днес пада клон, утре може някое дете да падне с колелото и да си счупи ръка - ко прайме . . .

Добави коментар

Водещи новини