КРИБ: Дълбоко сме възмутени от нападението срещу журналиста от БНТ Иво Никодимов

  • 26 юли 2017 07:32

  • 1092
  • 3
КРИБ: Дълбоко сме възмутени от нападението срещу журналиста от БНТ Иво Никодимов
© Булфото (архив)

Във връзка с нападението над журналиста от БНТ Иво Никодимов ръководството на КРИБ изпрати писмо до генералния директор на БНТ Вяра Анкова, в което изразява дълбокото си възмущение от акта на безпричинна брутална агресия и нападение срещу известния и уважаван журналист и водещ на сутрешния блок на БНТ Иво Никодимов.

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България категорично осъжда физическите и всякакъв друг вид посегателства над представителите на свободното слово, а също проявите на насилие и агресивност в обществото. Като защитници на свободното пазарно стопанство, което не може да съществува без свобода на словото, ние сме солидарни с обществената телевизия БНТ, член на КРИБ, както и с всички, които отстояват ценностите на гражданското общество, се допълва в изявлението и се настоява побойниците и евентуалните поръчители да бъдат открити и наказани справедливо.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1092 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.07.26 | 12:14

3
робовладелци и свободно слово ? безкрайно лицемерие
анонимен

2017.07.26 | 10:22

2
Добър водещ, а останалото си е лично негов проблем и то ако е достоверно разбира се. Бързо възстановяване му желаем, от все сърце. Жалко, много жалко за случилото се спрямо Иво. неук човек съм, но все още можем да различаваме хората... Стискаме ти палци за бързо възстановяване,
Асен

2017.07.26 | 09:42

1
Нетърпимостта към педалите е голяма

Добави коментар

Водещи новини