Московски поздрави завършващите магистри във ВТУ „Тодор Каблешков“

  • 19 май 2017 13:26

  • 1081
  • 0
Московски поздрави завършващите магистри във ВТУ „Тодор Каблешков“
© Bulphoto (архив)

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета изпрати поздравителен адрес по повод дипломирането на Випуск 2017, образователно квалификационна степен „магистър“ във ВТУ „Тодор Каблешков“.

„Вие започвате своя професионален път в момент, в който България наистина се нуждае от образовани хора, които да спомогнат за по-бързото развитие на различните отрасли в икономиката. Страната ни повече от всякога се нуждае от добри и образовани експерти. Затова, моят апел към Вас е да не спирате да учите и да се образовате всеки ден, защото именно знанията и добрата експертиза са двигателят на всяка една икономика“, посочва министър Московски.

„ВТУ „Тодор Каблешков“ отдавна се е доказало, като отлично място за подготовката на специалисти в секторите Транспорт и Информационни технологии. В системата на МТИТС работят не един или двама възпитаници на училището. Сигурен съм, че това сътрудничество ще продължи и занапред“, допълва още Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета в своето поздравление.

Поздравителният адрес беше прочетен от заместник-министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Велик Занчев по време на официалната церемония за връчване на дипломите. Той заяви, че системата на железницата има нужда от образовани хора, с които заедно да развием железопътния транспорт до едно по-високо ниво.

На церемонията, провела се днес във висшето училище, дипломи получиха 156 магистри. В събитието участваха още представители на Национална компания „Железопътна инфраструктура“ и ДП „Транспортно строителство и възстановяване“.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1081 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини