Одобрени са апликационните форми за лотове 3.1., 3.3 и тунел "Железница" на АМ "Струм

  • 04 май 2017 11:37

  • 3592
  • 0
Одобрени са апликационните форми за лотове 3.1., 3.3 и тунел "Железница" на АМ "Струм
© Булфото (архив)

На 27 април апликационните форми за лотове 3.1., 3.3 и тунел „Железница“ на магистрала „Струма“ са одобрени от JASPERS, партньорството за техническа помощ между Европейската комисия, ЕИБ и ЕБВР.

С това се изпълнява основният приоритет на служебния министър на регионалното развитие и благоустройството Спас ПопниколовСпас Попниколов Спас Попниколов е служебен министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета на, съобщиха от пресцентъра на МРРБ. Това е основание България вече реално да се възползва от европейско финансиране за изграждането на посочените обекти.

Одобрението става благодарение на съвместните усилия на екипите на вицепремиера по европейските фондове Малина Крумова и на министъра на регионалното развитие и благоустройството Спас ПопниколовСпас Попниколов Спас Попниколов е служебен министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета на, които си бяха поставили осигуряването на европейско финансиране за проекта като основен приоритет в рамките на мандата на служебното правителство.

Филип Епитропов
3592 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини