Московски: Взимаме рутинни мерки за сигурност на Летище София

  • 06 януари 2012 13:37

  • 1681
  • 3
Московски: Взимаме рутинни мерки за сигурност на Летище София
©

Темата за подготвян терористичен акт на територията на нашата страна не стои.

На летище "София" се вземат рутинни мерки за сигурност, съобщи министърът на транспорта Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета пред журналисти във връзка с изтеклата вчера информация от израелски медии за заплаха от атентат с израелски граждани в България.

В късния следобед вчера от неговото ведомство съобщиха, че сутринта на летище "София" се е състояла работна оперативка с представители на израелската авиокомпания "ЕЛ АЛ", на която е била обсъдена подадената информация и са набелязани съответните мерки за сигурност.

Сигнали в българските специални служби не са постъпвали по официален път, каза министърът. Той посочи, че са проведени абсолютно всички рутинни срещи за координиране на стандартните мерки, които се взимат по всяко време на Летище "София".

В отговор на въпрос министър Московски каза, че не е в контакт с израелските служби за сигурност. "Не е потърсен такъв контакт от тяхна страна", обясни той.

Сутринта говорителят на Министерство на външните работи Весела Чернева категорично заяви, че във ведомството не е постъпвала информация от Израел за готвен атентат в България. Според премиера Бойко Борисов, цитиран в телевизионния ефир от министъра на икономиката Трайчо Трайков пък заплахи от анонимни източници не трябвало да се коментират.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1681 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
BateGojko

2012.01.06 | 16:58

3
Този министър е от квотата на мангалкомунистите назначен от СерГЕЙЧО,след като баща му е пръв приятел на пикаещия във фонтани,какъв управленски опит се очаква от него.
rossen4i4o

2012.01.06 | 16:56

2
защо службите да не гръмнат една, две бомби , пък после в борбата с тероризма щеси растрелват на място , а някои гъкнал а терорист и бам

2012.01.06 | 16:56

1
До 30 % намаление от www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини