Юмруци и за висш чиновник от КЗК

  • 06 януари 2012 08:45

  • 1132
  • 0
Юмруци и за висш чиновник от КЗК
©

Александър Александров от Комисията за защита на конкуренцията е бил нападнат на 19 ноември привечер на ул. "Солун" 59 в столичния квартал "Борово".

Личен мотив може да изплува зад побоя на Александър Александров от Kомисията за защита на конкуренцията (KЗК), съобщиха от разследването, информира "Стандарт".

Александров имал симпатии към член на комисията, която е директор на дирекция в КЗК. Двамата работели заедно по редица решения по обществени поръчки и концесии. В последната година дори разработвали научни трудове в тандем.

"Побоят над Александров е извършен от сам човек, който го е бил с юмруци и без предварителна подготовка. Няма данни да се е оттеглил с автомобил от мястото на инцидента", твърдят източници от МВР. Затова експертите смятат, че е вероятно Александров да е бит от ревност.

Другата версия обаче се отнася до решения на комисията, с които са потвърдени победители в конкурси за възлагане на обществени поръчки. Шефът на КЗК Петко Николов, както и самият Александров, не бяха открити за коментар. Нападението е станало на 19 ноември 2011 г. на ул. "Солун" 59 в столичния кв. "Борово".

Александров е третият висш чиновник, пребит в края на миналата година. Той е втори мандат в КЗК. Изборът му повторно в комисията предизвика парламентарен скандал през есента на 2010 г.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1132 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини