Борисов поряза председателя на Столичния общински съвет

  • 06 януари 2012 06:22

  • 1622
  • 0
Борисов поряза председателя на Столичния общински съвет
©

“Имам забележки към работата на Андрей Иванов и ще ги споделя пред Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Тя ще реши дали той да остане или не.”

Така премиерът и лидер на управляващата партия Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментира информациите, че председателят на Столичния общински съвет ще бъде сменен от постовете си в кметството и в софийската организация на ГЕРБ, пише "Труд".

“Когато правя смени или назначавам в правителството, излизам и казвам какво правя. В столичната организация подобно положение може да има след решение на Изпълнителната комисия”, поясни Борисов. Ръководството на ГЕРБ ще се събере на заседание идния вторник. След изборите то няколко пъти е оценявало работата на областните структури и е “порязвало” шефовете им. “Все пак след година и половина ни чакат нови избори”, припомни Борисов.

Според него добрите резултати на партията на президентския и местния вот в края на м. г. в столицата се дължат не толкова на работата на софийската организация, а на направеното от държавата за града, както и от кметицата Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. Заслуги имал и бъдещият президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното като строителен министър. “Работеше се по проектите за реконструкция на Южната дъга на Околовръстното шосе, метрото, магистрала “Люлин”, спортната зала, музеите, археологическите разкопки на Ларгото. Разбира се, може и още”, каза Борисов.

Според източници най-вероятно сегашният зам.-председател на съвета Николай Стойнев ще замени Андрей Иванов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1622 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини