Внимание! Интензивно движение по автомагистралите и път Е-79

  • 02 януари 2012 14:48

  • 1618
  • 1
Внимание! Интензивно движение по автомагистралите и път Е-79
©

Автомобилният поток към София и по-големите градове в страната вече се засилва. Към момента е интензивно движението по автомагистралите и по главния път Е-79, съобщават от МВР.

Оттам съобщават, че полицейското присъствие по пътищата, по които се очаква най-голямо натоварване посока „вход” към столицата и областните центрове ще бъде засилено, с цел ограничаване на пътнотранспортните произшествия, облекчаване на движението и увеличаване на пропускателната способност.

Заедно с институциите, които поддържат пътните участъци, ще се осигурява по-добра пропускателна способност по най-натоварените и рискови за задръствания райони, включително и чрез въвеждане на временна организация на движението и ръчно регулиране.

От „Пътна полиция” напомнят на шофьорите да не предприемат рискови и излишни изпреварвания; да спазват скоростта на колоната и по-голямата дистанция; да не сядат зад волана преуморени. Оттам препоръчват в усложнена обстановка и интензивно движение да не шофират водачи с малък стаж и опит; пътниците и водачът да не забравят задължението да поставят предпазните колани, а малките деца да пътуват само в седалки и столчета с колани; да не се допуска управление на моторни превозни средства от неправоспособни и употребили алкохол.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1618 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
lo6ia

2012.01.02 | 20:47

1
Айде "СТОЛИЧАНЧЕТАТА" СЕ ПРИБИРАТ ОТ РОДНИТЕ СИ МЕСТА

Добави коментар

Водещи новини