Манолова критикува отишлия си вече парламент, ето за какво!

  • 26 януари 2017 13:33

  • 7979
  • 2
Манолова критикува отишлия си вече парламент, ето за какво!
© Булфото (Архив)

Омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на отправи няколко критики към депутати от 43-тото Народно събрание, което проведе днес последното си заседание.

Общественият защитник смята, че партиите пазят статуквото и за това не са предприели промени в Изборния кодекс, съгласно резултатите от референдума. Според нея референдумът е бил заметен.

"Много по-лесно за една партийна централа е да си подреди листите по начин, който е добър за началника. Хората нямат друг избор освен това, което се предлага. Ще получат депутати, за които може би не са искали да гласуват", заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на пред България он еър.

Тя е недоволна и за това, че депутатите не са разгледали предложенията за тавана на наказателните лихви от банките.
Благодари обаче за премахването на арбитражните съдилища,

Днес Омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на ще присъства на днешното заседание на Столичния общински съвет /СОС/ за обсъждане на бизнес-плана на „Топлофикация София“ ЕАД за 2017 г.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
7979 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.02.02 | 00:31

2
ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

2017.02.02 | 00:31

1
Майо и алтъни да почнеш да а.аш - все тая. Костинбродското петно ще ти стои завинаги.. Когато, си кажеш истината тогава може малко и да поизбледнее - но сега за сега - си кръгла нула в моите очи...

Добави коментар

Водещи новини