Фандъкова: Градският транспорт се движи нормално

  • 06 януари 2017 07:06

  • 4284
  • 1
Фандъкова: Градският транспорт се движи нормално
© БНТ

Трасетата на градския транспорт в София са почистени, средно около 150 машини са на терен по всяко време, градският транспорт се движи нормално в момента, каза пред БНТ кметът на столицата Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Затворен е за движение пътят Драгалевци - Алеко за почистване, навсякъде в останалите части на София почистването продължава.

Засега е затруднено почистването на по-големи квартални улици, приоритет са трасетата на градския транспорт, за да не се блокира столицата. Ще се чистят и кварталните улици, но след като спре да вали, каза Фандъкова.

Препоръчва се да не се излиза с автомобили, започват и навявания. Снежната покривка е около 25 см, по по-високите места около 50.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4284 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВАЖНО!

2017.01.06 | 10:22

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини