Симеон Сакскобургготски: Изключението не може да бъде правило

  • 29 декември 2016 13:06

  • 2403
  • 2
Симеон Сакскобургготски: Изключението не може да бъде правило
©

Неотдавна, само за няколко дни станахме свидетели на брутални сцени на насилие, извършено от българи. Двата случая – в метрото в Берлин и пред нощен клуб в испанския град Мурсия предизвикаха възмущение и недоволство в чужбина и у нас. Това написа Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица на страницата си kingsimeon.bg.

Многократно разпространените клипове в социалните мрежи свидетелстваха за безумната и безпричинна агресия на сънародниците ни към невинни хора и породиха заслужен гняв в обществото. Нека да споменем и нечовешки натъпканите 43 -ма мигранта в бус, шофиран от българи и арестувани в Хърватска.

Виждаме как само един или два такива неморални случая лесно могат да навредят толкова много на страната и на милионите съвестни български граждани, които нямат нищо общо с тези отвратителни постъпки.

Такива първични същества, които реагират инстинктивно, без всякакви задръжки, за кратко време очерниха името ни. Изключението обаче не може да бъде правило. Искам да вярвам, че виновните ще си понесат заслужено наказание и дано скоро тези грозни случаи бъдат забравени и успеем да възстановим доброто име на България.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2403 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ПОлзват video teror tehnika

2017.03.06 | 00:11

2
Да е жив и здрав.... Престъпниците имат имена..Пишат се трите имена на човека направил престъплението и толкова..Винаги да се внимава да не бъде набеден Невинен. АКо има обсебване през НАГЛО ПРЕстъпнА тежко терористична техника вкл холограмно базирана да се прилагат и снимки и филми както в този случай.

2017.03.06 | 00:11

1
Мигрантите си плащат да минават незаконно границите в Европа и трябва да носят наравно отговорност с каналджиите!

Добави коментар

Водещи новини