"Българската Коледа" събра десетки звезди

  • 26 декември 2016 08:45

  • 1832
  • 2
"Българската Коледа" събра десетки звезди
©

Любими звезди излязоха на сцената на "Българската Коледа" в подкрепа на децата с хронични заболявания. С посланието, че когато сме заедно можем да излекуваме всяка болка, сцената на Народния театър "Иван Вазов" събра снощи десетки изпълнители и популярни лица.

Това е четиринайстото издание на благотворителната инициатива.

Под патронажа на президентската институция всяка година "Българската Коледа" събира средства в помощ на деца с различни заболявания. Тази година средствата ще отидат за осигуряването на модерна, високотехнологична апаратура за прецизна диагностика и съвременно лечение и рехабилитация на хронични детски болести в университетските и областните лечебни заведения.

Това е последното издание на кампанията под патронажа на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, припомня БНТ. Вчера новоизбраният държавен глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на коментира в социалните мрежи, че инициативата трябва да продължи и благодари на всички, които откликват на апела ѝ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1832 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.12.28 | 18:57

2
Това не е решение да събираш пари с SMS когато държавата харчи милиарди за глупости и напълно е абдакирала от всички свои задължения !!! Това е срам и позор е не някаква измислена национална гордост подета от някого без значение кой е !!!!!!!!

2016.12.28 | 18:56

1
Звезди!!! Натегачи !!!!! Ха ха ха !!

Добави коментар

Водещи новини