Утре откриват ски сезона в Чепеларе

  • 23 декември 2016 09:30

  • 1392
  • 1
Утре откриват ски сезона в Чепеларе
©

Утре се открива ски сезонът в Чепеларе, съобщиха от "Пампорово" АД. От тази зима ски зоните Пампорово и Мечи чал в Чепеларе са обединени и достъпни с една обща лифт карта.

Церемонията за начало на зимния сезон ще започне с водосвет на долната лифтова станция в Чепеларе от 11 часа. Лифтът "Мечи чал" ще бъде пуснат в движение от 8.45 часа. С откриването на сезона в Чепеларе се дава старт на съвместната програма между Пампорово и "Мечи чал"- 2 ски зони, 1 лифт карта. С всяка закупена лифт карта за Пампорово ще предоставя възможност за ползване и на лифта и влековите съоръжения в ски зона Мечи чал. Свързването на двете ски зони през тази зима ще бъде с автобусен транспорт. Туристите ще бъдат возени със ски шатъл бусове, които ще се движат по график между Пампорово и Чепеларе. Лифт картите ще играят роля и на билет за бусовете.

Цената на дневните лифт карти за ски зона Мечи Чал от 24 декември ще бъде 39 лева за възрастен и 24 лева за деца. Лифт картата "две в едно", която е валидна за ски зона Пампорово с достъп до Мечи Чал от 19 декември е на стойност 55 лв за възрастен на ден и 33 лв за деца.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1392 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.12.23 | 10:43

1
Браво!

Добави коментар

Водещи новини