Първанов: „Българската Коледа” е най-силното нещо на президентската институция

  • 21 декември 2011 11:28

  • 636
  • 0
Първанов: „Българската Коледа” е най-силното нещо на президентската институция
© Булфото

Вече сме в разгара на поредното издание на „Българската Коледа”, за мен – последното в качеството ми на главен организатор.

Но като човек, който ще бъде съпричастен, не може да имате никакво съмнение, че ангажиментът ми ще бъде основен, траен и доста активен.

Това заяви президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. Това е, може би, най-красивото, най-силното нещо, което президентската институция е правила извън другите международни или вътрешни събития. Това е нещо, което впечатлява, каза президентът Първанов.

Държавният глава Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в ще връчи Почетен знак на Президента на Републиката на Българската асоциация по неонатология и на Българската педиатрична асоциация за изключителен принос в развитието на неонатологичната помощ в страната и на педиатричната наука и практика в България, както и за активната им роля в организирането и провеждането на благотворителната инициатива “Българската Коледа”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
636 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини