Временно е ограничено движението на товарни автомобили на прохода "Превала"

  • 29 ноември 2016 18:49

  • 8166
  • 0
Временно е ограничено движението на товарни автомобили на прохода "Превала"
© Булфото (aрхив)

Временно е ограничено движението на МПС над 12 тона и МПС с ремаркета и полуремаркета на прохода "Превала", поради снеговалеж. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

Временно е ограничено движението по път I-1 Мездра-Ботевград, в района Новачене-Люти дол, пораду ПТП. То се осъществява в една лента.

Сигнал за закъсал автомобил на пътя между село Жълтеш и Трявна проверяват служители на Областно пътно управление – Габрово. Пътните настилки на територията на Габровка област са мокри и хлъзгави. Към момента в региона не вали сняг. Температурата на въздуха е от минус 7 градуса на прохода "Шипка" до 1 градус в останалата част от региона.

Пътят на прохода е заснежен и се обработва. Снежната покривка е около 15 см. Няма допълнително въведени ограничения, нови затворени участъци, регистрирани инциденти и пострадали граждани.

Ограничено е движението за превозни средства над 10 тона по път III-3011 Крамолин-В.Търново от км 22+129 до км 28+380. Причината е влошено технико-експлоатационно състояние на мостово съоръжение при км 26+444. Срокът за ремонт е до 31 май 2017 година.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8166 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини