Местан дари 1000 лв на Голямата базилика в Плиска

  • 10 октомври 2016 11:15

  • 6619
  • 1
Местан дари 1000 лв на Голямата базилика в Плиска
© НИМ

Лютви Ахмед Местан е дарил 1000 лв. за реставрацията на Голямата базилика в Плиска в отговор на писмо на Божидар Димитров. Екипът, който ръководи Божидар Димитров за реставрацията на базиликата, сърдечно благодари за проявената отзивчивост.

Името на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в ще бъде отбелязано на плочата с имената на дарителите, която ще бъде поставена на входа на най- голямата християнска базилика до ХV век и майка на всички български църкви.

Куриозното в случая е, че Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в съди Божидар Димитров за това, че го нарекъл турски шпионин и иска обезщетение от 681 лв.

Божидар Димитров е дал нареждане на адвоката си да загуби делото, тъй като Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в е заявил, че ще дари обезщетението, ако спечели делото.

За да не плаща допълнителни суми, ако загуби делото, Божидар Димитров предлага да постигнат извънсъдебно споразумение, т.е. да заплати сумата, която Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в ще дари.

Последвайте канала на

Нора Виткова
6619 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Кратун паша бей

2017.05.24 | 10:37

1
Е откраднал милярди от Българската хазна?Какво са тия джобни пари за измекярина.

Добави коментар

Водещи новини