Не пуснаха Волен Сидеров на среща за шистовия газ (снимки)

  • 12 декември 2011 15:38

  • 4521
  • 16
Не пуснаха Волен Сидеров на среща за шистовия газ (снимки)
© Булфото

Областният управител на Варна Данчо Симеонов помоли депутатите Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Димитър Карбов и протестиращите срещу добива на шистов газ граждани да напуснат сградата на Областната управа.

Депутатите от "Атака" не бяха допуснати до работна среща в областната администрация, на която по предварителна информация присъстват представители на "Шеврон", предаде Булфото. Областният управител не потвърди, но и не отрече в заседанието да взимат участие представители на американската компания.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4521 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
Иво

2011.12.27 | 19:54

16
Само не мога да разбера какво лаете, първо никой няма да дупчи и в това ще се уверите в близките няколко месеца. Второ Болен и аз не бих го пуснал - ще станем за смях пред чужденците. Трето докога ще се хващате на червени поръчкови журналисти. Я си пийте ракийката, и си гледайте порно каналите
Победа!

2011.12.27 | 19:54

15
Атака! Победа! Долу тези, които мислят лошото на Волен!
Неолиберализмът, САЩ, ЕС и новият балон

2011.12.16 | 21:50

13
Шистогазовата индустрия е поредният американски балон. Прогнозите за находища на шистов газ драстично се различават от реалните резултати. Защо ли? Тези компании играят на борсата. Продават акции. Когато обявиш многомилиардно находище, акциите скачат. Когато прогнозата се опровергае, акциите падат. Тогава си намираме ново "находище". Шеврон са обявили 25 млрда м3 находище в България. Айде да видим, дали прогнозата ще се потвърди. След като ни продупчат, изпразнят се, направят си кефа, продадат си акциите и си заминат по живо по здраво. В съединените щати шистите са на до 1800 м дълбочина. Там се нагнетява с налягане около 350 атм. Тук - 4000м и 800 атм. Къде е икономическата изгода? Тук НЯМА съществени находища на шистов газ. Това се знае прекрасно и от спътникови радарни снимки. Компаниите обаче нямат работа в САЩ и Канада. В 16 щата, вкл. Ню Йорк забраниха добиването на шистов газ. Англия, Франция също! Те сигурно са по-тъпи от нас?!?? Е? Звъннали са на Уорлик - абе я кажи на оня там, нашия, министър председателчето - трябва да започнем да фракаме в Булгаристан. И балончето се помпа. Акцийките скачат. Също така - докато разиграват театъра в северна България апетитите са насочени и към южна България и западно от София. Там шистите са плитки - 600 м. Така че, драги сънародници, гответе се и вие!

2011.12.16 | 23:18

14
Нали бяха на 4000м, пък на края на писанието ти на 600м. Избери едно число и карай с него, че изпадаш в противоречия. Голям рев се вдига за нероден Петко. Още няма нищо проучено а ние ревем че ще добиват та чак и ще стане лунен пейзаж. Всички сме против отравянето на България по какъвто и да е начин. Къде бяхте, активисти, като се решаваше за АЕЦ Белене и се подписваха договорите? Нещо ви нямаше тогава. А къде бяхте като се подписваше за Бургас-Александрополис? Пак ви нямаше. Да не би сегашната ви активност да е партийно обвързана, защото нещо липсва последователност в действията ви!
Българо-индианец от Дивия ..Изток

2011.12.16 | 21:50

12
Скъпи сънародници - пардон, СЪПЛЕМЕННИЦИ, нема да се плашите! Канадско-базираната компания ПаркПлейс Енерджи, която се готви да рути шисти в район Вранино, Добричко, потвърди, че ДИВИЯТ ЗАПАД ДНЕС Е В ИЗТОЧНА ЕВРОПА!. За нас остава ролята на индианците, но великият бял колонизатор ще се погрижи, да живеем в хубави резервати. Ютуб вранино парк плейс енерджи
"неОГРАНИЧЕНА" отговорност на Шеврон?

2011.12.16 | 21:49

11
КАК СЕ НОСИ "НЕОГРАНИЧЕНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА?: Проф. Константин Щерев, хидрогеолог : "Проучванията и добивът на шистов газ в Североизточна България ще застрашат химическо и радиоактивно замърсяване резервоара, снабдяващ цялото Лудогорие с питейна вода, смята хидрогеологът проф. Константин Щерев." "Във въглищата на т.нар. газоносни шисти, винаги се съдържа повишено количество природен уран. Уранът се разпада на радии, след това на радомии. Радият е най-голямата опасност, ако тези разтвори проникнат нагоре по шистените пукнатини и достигнат до водоносния хоризонт. Там вече нещата стават много тежки от гледна точка на това, че радият има период на разпадане 1620 години и това е другата опасност, която е доказана в редица случаи извън България. Всичките неща трябва да се подложат на много сериозна и строга преценка преди да се даде разрешение за проучване, а камо ли пък за добив."
gost

2011.12.16 | 21:49

10
Гледай филмите "GASLAND" и "CRUDE". http://www.zamunda.net/browse.php?search=gasland&cat=0&incldead=1 http://www.zamunda.net/details.php?id=274329&hit=1 Ако и ти прецениш, че информацията е изключително важна с оглед случващото се в България, отдели време да запознаеш и други.
Бля бля

2011.12.16 | 21:49

9
Да ви е*а майката ГЕРБ-аджийска какво искате да стане тук лунен пеизаж ли. Какво бавят забраната на добива на Шистов газ, кой чакат или искат хората да се изнервят до краен предел, но тъпия Боко веднъж им каза, че ще го гласува на инат и май някой има много голяма изгода тук за да не се забранило все още.
Ambulance

2011.12.14 | 18:50

8
Волен е прав ама ние не фо слушахме!!!Трябва реферундум да станем президентска държава и вън всички депутати и партии-Волен президент!!!!!!!
gaz

2011.12.14 | 17:17

7
Кажете просто сбогом добруджа почиваи в мир и се опътваите към София или чужбина

2011.12.14 | 17:17

6
Не са ги пуснали за да не чуят как ще се трови българската земя!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини