Пенсионери искат спортна зала в "Люлин"

  • 16 септември 2016 12:29

  • 1310
  • 1
Пенсионери искат спортна зала в "Люлин"
© Булфото/Архив

Българска асоциация на пенсионерите настоява да бъде изграден спортен комплес в ж.к."Люлин". Оттам представиха своите искания на пресконференция.

Николай Говедаров отбеляза, че спортната инфраструктура винаги е била далече от вниманието на районната администрация. Той и неговите колеги смятат, че трябва да има и градски парк. Според организацията зелените площи със статут на квартални градинки нямат връзка помежду си и реално комплексът няма зелена система, а близостта със Западен парк се обезсмисля чрез плътното застрояване на територията между парка и комплекса.

Пенсионерите настояват още за създаването и на Култерен дом в ж.к "Люлин". БАП поиска от общината да обяснят къде са вложени парите за подобряване на инфраструктурата на квартал Суходол. От организацията обясниха, че вече имат няколко писма до Столична община без отговор за проблемите, които са се появили след като през 2015 г. при проливни дъждове, водите, стичащи се от ул. "Траян Танев" към моста на река "Суходолска", са предизвикали за пореден път свлачищен процес, като част от улица "Стоичко Станиславов" е била разрушена.

Последвайте канала на

БТА
1310 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
jjjjjjjjj

2016.09.16 | 13:10

1
Ха-ха-ха те българските пенсионери много, ама много обичат да спортуват. АЙ СТИГА ГЛУПОСТИ!!!

Добави коментар

Водещи новини