Пластмасово парче с големина на копче откри в кебапче пловдивчанка

  • 22 август 2016 09:38

  • 12542
  • 1
Пластмасово парче с големина на копче откри в кебапче пловдивчанка
©

Пластмасово парче с големина на копче за мъжка риза откри в кебапче пловдивчанка. Жената си купила два броя кебапчета от открит павилион пред Фитнес център "Перла" срещу Централна гара. В момента, в който отхапала едното, нещо остро се забило във венеца й.

В първия момент помислила, че е останала кост от месото, но вместо това извадила от устата си черна пластмаса. Парчето е с неправилна форма и остри ръбове, съобщава "Марица"

"Извадих късмет, че не ми се счупи някой зъб и не го погълнах. Ами ако беше се паднало на малко дете, не ми се мисли за последиците", коментира възмутено дамата.

Бърза проверка установи, че въпросният павилион се снабдява със сурови кюфтета и кебапчета от ЕТ " Сиана - Сийка Анева ЕТ" и ги пече на място.

"Невъзможно е в кебапчето да попадне пластмаса. При нас всичко е машинно - от меленето на месото до направата на продуктите", коментира Радослав Савов, представител на транжорната. Той уточни, че кюфтетата и кебапчетата се правели от свинско месо, сланина и подправки и ако случайно нещо може да остане в полуфабриката, е найлон, с който било увито суровото месо, преди да се смели.

Допълни и, че тарелките, в които поставяли изпечените продукти, били бели, а не черни, така че вината едва ли била при тях. Иначе предаде извиненията си на клиентката и каза, че ако иска, може да направи оплакване.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
12542 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.03.18 | 18:38

1
Е,понякога се случва ,в пластмасата ни ,има ...витамини !

Добави коментар

Водещи новини