Огромна змия стресна туристите на Аркутино

  • 20 август 2016 20:24

  • 32768
  • 2
Огромна змия стресна туристите на Аркутино
©

Змия с впечатляващи размери стресна летовниците на един от най-чистите и красиви плажове - този на Аркутино.

Влечугото, изпълзяло на самия морски бряг точно във ВИП зоната, наруши летаргията, обзела плажуващите. Докато повечето туристи се усетят обаче, смел доброволец грабнал пръчка и успял да навие змията около нея. После мъжът изминал над 500 метра по ивицата, пред ужасените погледи на тези, заели "първата линия" , за да изхвърли змията в най-отдалечената част - там, където отсядат любителите на дивото плажуване, съобщава "24 часа".

"Притесних се как ще реагират туристите, затова я грабнах. Какво да я правя, освен да я отдалеча от тях. Не мога да я убия, това е водна змия, но се е доближила твърде близо до брега. Вероятно заради топлата вода", сподели смелият мъж. Той е част от персонала, който обслужва туристическия комплекс "Свети Тома" в Аркутино.

Мъжът сподели, че досега не е виждал водна змия да излиза толкова близо до брега. "Иначе тука сме намирали змиегущери, те обитават черноморското крайбрежие на Странджа. На вид са страшни - катранено черни и дълги, но не хапят", казва доброволецът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
32768 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.08.21 | 22:30

2
Там винаги е имало много змии- остров Св.Тома или Змийския остров е съвсем близо.

2016.08.21 | 11:12

1
TOVA E SMOK I NE E OPASEN I OTROVEN

Добави коментар

Водещи новини