Зърнопроизодители поискаха главата на Дянков и Мирослав Найденов

  • 06 декември 2011 08:46

  • 798
  • 0
Зърнопроизодители поискаха главата на Дянков и Мирослав Найденов
©

Когато се поемат ангажименти, те трябва да се изпълняват. Затова ако не бъде изпълнена подписаната финансова рамка ще поискаме оставката на финансовият министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и земеделският министър Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Това заяви по БТВ заместник-председателят на Националната асоциация на зърнопроизводителите Радослав Христов. Не е лошо да си милионер, стига да си плащаш данъците. Най-големите инвестиции се правят в средните стопанства – земеделците, които обработват между 5 и 15 000 декара. По отношение на появилата се контрадекларация от фермери в подкрепа на правителството и срещу протестите на зърнопроизводителите Радослав Христов посочи, че част от браншовите организации, чиито подпис стои под документа всъщност са еднолични търговци.

В ефира на ТВ 7 зам.-министърът на земеделието Цветан Димитров призова протестиращите към повече разум и по-малко емоция. Той потвърди, че плащанията за животновъдите започват от 12 декември и ще бъдат в размер от 93 млн.лв.

Последвайте канала на

Novini.bg
798 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини