Хванаха 20 тийнейджъри да пиянстват в заведения

  • 05 декември 2011 09:26

  • 1095
  • 0
Хванаха 20 тийнейджъри да пиянстват в заведения
©

Повече от 20 деца са хванати от кюстендилски полицаи да пиянстват в заведения в региона, като има и засечени ученици под 16 години.

Най-много непълнолетни в заведения, където се сервира алкохол, са заловени в Дупница – 19. Служители на Детска педагогическа стая  са разговаряли с тях, а след това непълнолетните са предадени на родителите им, съобщават от дирекцията. При акцията са проверени 18 заведения и хазартни зали, пише "Монитор". Съставени са и 4 акта за административни нарушения по закона за българските лични документи и закона за МВР.

Двама непълнолетни са засечени при извършена специализирана полицейска операция на територията на РУП- Кюстендил. Проверени са редица заведения, като са съставени 2 броя преписи и един акт за нарушаване на нощната тишина. Иззети са и 19 бутилки с изтекъл срок на бандерола. Извършена е и полицейска операция на територията на управлението в Рила, където са проверени заведения преди студентския празник на 8 декември, като инспекторите са издали предписания за спазване на реда и тишината.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1095 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини