Цветан Цветанов: Няма запалени коли тази нощ

  • 03 декември 2011 10:56

  • 1458
  • 2
Цветан Цветанов: Няма запалени коли тази нощ
© Интернет

През тази нощ няма запалени автомобили в София. Това каза в ефира на Дарик вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Запалените досега автомобили са 25, предимно в столичния квартал „Младост".

„Характерно е, че няма връзка между собствениците на автомобилите или това, което беше лансирано като версия, че има война между застрахователните компании", каза в „Седмицата" Цветанов.

Попитан дали е възможно палежите да са политически обвързани - на фона на общото напрежение у нас, нарочно да се създава напрежение по още една линия, министърът отговори: „Би могло да се прави подобна версия, но аз повече го отдавам на интерпретации, отколкото да е нещо в тази посока".

„Не бих могъл в момента категорично да обвържа инцидентите и с версията за паркингите. Палежите избухнаха на различни места в квартал "Младост". Това е основната приоритетна задача на служителите - да няма палежи", подчерта Цветанов.

Последвайте канала на

1458 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гого

2011.12.03 | 16:14

2
Черен ден за София няма запалена кола и са кво ще гледаме по новините Боко-Тиквата как открива квартална бакалия.
? doesn't matter ?

2011.12.03 | 16:14

1
Интересно ако почнат да се трепят поетапно от шибаните съдебни педали дали тая шибана държава, долна ще се оправи? Няма съд да ви еба мамата секи да си прави кот иска ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини