Тренчев: Всички министри са стиснати за гушата от Дянков

  • 02 декември 2011 07:43

  • 1929
  • 3
Тренчев: Всички министри са стиснати за гушата от Дянков
©

Този дефицит в бюджета може да намалява по много начини, не само от увеличаването на възрастта. Това каза в сутрешния блок на БНТ лидерът на КТ Подкрепа Константин Тренчев.

"Ние сме им предложили много други начини да се намали дефицита и то начини, от които могат да се изкарат много повече средства, а те са се хванали за увеличаването на възрастта.

По думите му дълбоко нечестно е да се правят нещата след изборите. Те ни правят на маймуни. Така ще го направим и това е положението! Държат се като деца, като тийнейджъри. Канят ни да обсъждаме. Обсъжда се нещо, което не е решено, а те вече са взели решенията за пенсионната реформа, няма какво да обсъждаме.

Всички министри са стиснати за гушата - каквото каже Дянков, това става и те нямат никаква автономност.

Обществото е много обедняло. Българинът вече не излиза да протестира по политически причини, той вече протестира само по икономически причини, каза Тренчев.

Последвайте канала на

1929 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.12.02 | 11:38

3
30 % коледно намаление от W W W . S P O R T N A M E D I C I N A . C O M Официален представител на McDavid за България
тъпчо

2011.12.02 | 11:38

2
Не се чудете повече къде са младите българи. С тази рИформа учрежденията още ще се напълнят с подвижни некролози!!! Представете си, как би ви обслужила една 65 годишна полуграмотна шматка !!!

2011.12.02 | 11:38

1
Ей тоя Дянков, много силен станал бе да му се невиди, стиснал е цялата държава в хватката си и не можем да мръднем:)))))

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини