Велизар Енчев: Мюфтийството дължи 5 млн. лева данъци и никой не ги търси

  • 25 април 2016 08:38

  • 2956
  • 4
Велизар Енчев: Мюфтийството дължи 5 млн. лева данъци и никой не ги търси
©

Има пълен консенсус на държавните институции. По-радикален съм и искам пълната им забрана на бурките, не само в обществените институции. Това заяви Велизар Енчев от Атака в ефира на БТВ.

Проф. Недим Генджев, бивш главен мюфтия, заяви, че в Пазарджик се случва нещо много интересно. „Много хора от там отидоха да учат в Иран и се върнаха. Там е влиянието на турския мюфтия, който слугува на Ердоган. Ахмет Муса има даже кара на мюфтийството. Коранът казва да не се показват женските прелести“, каза той.

Пазарджик е само фасада. В България 23 служители на Турската дирекция на вероизповеданията се разпореждат в 21 мюфтийства сякаш в своя собственост. Тук трябва да се говори за ролята на Турция. В Кърджали се строи най-голямата джамия в Европа, три училища са на издръжка към тях, а вниманието се отклонява, заяви Енчев. Депутатът каза още, че служители на българското мюфтийство получават заплати от Дианета. „Те са агенти на Ердоган. Тези служите са 80“, заяви той и добави, че мюфтийството дължи 5 млн. лева данъци и НАП не ги търси.

„Съдия Ценов се е самоубил. Регистрирал е мюфтийството и се се самоубил седмица след това. Защо?“, попита бившият мюфтия. Генджев заяви, че най-големият виновник е Калоян Тополав и трябва да бъде отстранен от съда.

Последвайте канала на

Калина Христова
2956 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
поредния кръговрат

2016.04.28 | 10:53

4
задава се новото турско "присъствие" на ер дуган . Да се надяваме Руските войници отново да ни освободят.
гражданин

2016.04.28 | 10:53

3
Да се наложи данък на джамиите в България.
Аз казах

2016.04.28 | 10:52

2
Сериозен данък трябва да има за тях. Ако не плащат - ЗАКРИВАЙ ! Ако пък ходжа излезе да ми РЕВЕ на минаре на джамия - ДВАЙСЕТ КАМШИКА НА ГОЛО !!!
ааа

2016.04.27 | 11:29

1
Защо все трябва някой да ви освобождава? Вие гърбави ли сте или малоумни?

Добави коментар

Водещи новини