Столицата остава без зам.-кмет по транспорта

  • 23 април 2016 21:03

  • 3683
  • 6
Столицата остава без зам.-кмет по транспорта
© Novini.bg

Столичната община ще остане без зам.-кмет по транспорта за неопределено време. По информация на "Труд" засега никой няма да заеме поста на подалия оставка Любомир Христов, а работата му ще се прехвърли на другите зам.-кметове. До оставката на Христов се стигна заради журналистическо разследване за отдаване на обществена поръчка на спирки.

Кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска все още не е обсъждала конкретен кандидат, който може да заеме неговото място. От общината обясниха, че надали това ще се случи в следващите няколко месеца, защото столичният кмет ще трябва внимателно да избере наследника на Христов.

Все още не се знае дали депозираните оставки на бордните директори на Центъра за градска мобилност (ЦГМ) ще бъдат приети. Решението трябва да вземе общинският съвет. „Ако назначените проверки покажат нередности при изпълнение на обществената поръчка, ръководството на ЦГМ ще понесе отговорността си“, коментира съветникът от ГЕРБ Зафир Зарков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3683 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
коко

2016.04.24 | 11:24

6
Защо и Кой счупи всичкитe прозорци преди месец на къщата на Коларов- шеф в синята зона? Битов инцидент или.......
аз

2016.04.24 | 11:20

5
Свилен Кръстев - некадърен журналист отразяващ дейността на Столична община изненадващо е назначен в борда на директорите на ЦГМ.Браво този е професионалист и ценен кадър с опит.Знаете ли в какво се изразяваше работата на този пинчер в ЦГМ-по цял ден се разхождаше в центъра с един фотоапарат и снимаше контрольорите от синята зона и градския транспорт и ги дебнеше за нарушения и искаше да ги наказват.
архитекто

2016.04.24 | 11:20

4
Не само зам. кмета Христов а и цялото ръководство и крадлива пасмина от ЦГМ заедно с борда на директорите и журналистчето Свилен Кръстев попаднало в този борд поради незнайни причини трябва да се омитат.В ЦГМ нещата яко вонят особено в синята зона.Да проверят техните шефове последните 2-3г с какви имоти се сдобиха закупени на имената на техните деца.Имат един брадат пръч Емил Коларов от него трябва да се почне.
коко

2016.04.24 | 10:34

3
Един лапач по-малко е по-добре.
Киро

2016.04.23 | 23:25

2
Един крадец по малко голяма трагедия
Стефку

2016.04.23 | 23:25

1
Какви са тея глупави позиции, които си измислят? Зам.-кмет по транспорта... а как така няма зам.-губернатор на втория по ред на длъжност \"Опазване на калинките\" не знам...

Добави коментар

Водещи новини