Ген. Киров: България ще се окаже в окото на бурята и ще се превърне в реална терористична цел

19 април 2016 09:17

Ген. Киров: България ще се окаже в окото на бурята и ще се превърне в реална терористична цел
© Булфото
2197 2

В огромните потоци от бежанци "Ислямска държава" внедрява опасни лица. Това заяви генерал Кирчо КировКирчо Киров Кирчо Иванов Киров е роден в град Силистра. Средното си образование получава в град Враца, а след, бивш директор на Националната разузнавателна служба пред "Фокус".

По думите му, някои от бежанците, които са залавяни на територията на България, са свързани с терористична дейност.

"Аз определено считам, че в бежанския поток, в масите бежанци, които преминаваха интензивно до този момент през т.нар. Балкански път и в групичките, които сега наблюдаваме, че се залавят на нашата територия и в района на границата, и във вътрешността на страната, има такива хора. Във всички случай трябва да се отчита, че има лица, които са подготвени за терористична дейност", каза още ген. Киров.

Според него България остава малко встрани от вниманието на терористите, но при определена динамика и при определена промяна на обстановката в света и региона, страната ни ще се окаже в окото на бурята и ще се превърне в реална терористична цел. Ген. Кирчо КировКирчо Киров Кирчо Иванов Киров е роден в град Силистра. Средното си образование получава в град Враца, а след допълни, че българските служби трябва да продължават да работят усилено за предотвратяване на терористични заплахи.

Турция е пряк обект на терористична дейност, поради силовата политика която води в Сирия, каза още генерал Кирчо КировКирчо Киров Кирчо Иванов Киров е роден в град Силистра. Средното си образование получава в град Враца, а след. Според него затварянето на Балканския маршрут е правилно решение, което е намалило бежанския натиск към региона. Той коментира още, че споразумението между Анкара и ЕС решава на този етап въпроса за удържане на бежанските потоци, но Ердоган ще продължи да рекетира Европа. Конфликтът в Сирия ще продължи и решението е в действията на САЩ и Русия, каза още генерал Кирчо КировКирчо Киров Кирчо Иванов Киров е роден в град Силистра. Средното си образование получава в град Враца, а след.

Росица Валентинова
2197 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.04.19 | 22:42

2
Айдук на 26 годишния преход!!!!!
Адаам

2016.04.19 | 13:21

1
Ай стига ни плашихте че ми се повръща от такива като вас, а за окото или к.ра се тази ми е, доста далеко

Добави коментар

Водещи новини