Луда нападна майка и дете със спрей

  • 18 април 2016 08:43

  • 1636
  • 1
Луда нападна майка и дете със спрей
© Novini.bg

Жена с психични отклонения нападна майка, 13-месечната й дъщеря и бабата на детето със спрей със сълзотворен газ.

Минути преди 18 часа в събота Цвети Стоянова държала за ръце все още прохождащата Лора по една от алеите в парка "Овча купел" в София, а до тях вървяла майката на жената - Люси. Внезапно в малкото момиченце се блъснала 35-годишна жена, докато тичала за здраве, облечена в спортен екип и със слушалки в ушите. Детето паднало и започнало да плаче.

"Това се случва със същата жена за втори път в рамките на месец. Затова Цвети е поискала обяснение", разказа пред "Телеграф" бащата на 13-месечната Лора - Мартин. "Какъв ти е проблемът? Защо ни буташ?", с недоумение попитала майката на детето. Последвал отговор на английски език. "Проблемът ми е да ти ударя един шамар!", развикала се непознатата, след което замахнала с ръка към лицето на Цвети. "Жена ми успяла да се предпази, но в следващия момент този опасен индивид бръкнал в чантата си, извадил спрея и я напръскал много обилно по лицето", преразказа случилото се Мартин.

Люси с Лора на ръце се приближила в опит да защити дъщеря си. Тогава англоговорящата се обърнала и започнала да пръска със спре й нея, и детето. "Хванете я! Напръска ми детето с газ!", започнала да крещи Цвети, когато нападателката хукнала да бяга.

Няколко мъже се втурнали след нея и успели да я повалят на тревата. 35-годишната жена е била арестувана за 24 часа. По данни на СДВР тя е с психични отклонения. По тази причина вероятно няма да носи наказателна отговорност за нападението.

Последвайте канала на

Novini.bg
1636 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
banda88

2016.04.18 | 22:15

1
e kak 6te q hvanat - tova nali e nezakonno zadurjane - sega da sudim horata li ? nali taka pravihte s bulgarite, koito zadurjat paraziti po granicata i pre4at na grani4arite da si subirat honorara? ili pak zakonut e ednakuv, no ne vaji ednakvo za vseki

Добави коментар

Водещи новини