„Любовната” тревога в София вдигната от собственик на баничарница

  • 25 март 2016 20:29

  • 4503
  • 6
„Любовната” тревога в София вдигната от собственик на баничарница
© Булфото (aрхив)

Българинът, който предизвикаха паника в София, стигнала чак до САЩ, е собственик на баничарница. София осъмна вчера с информацията, че има опасност от терористичен атентат в района на хотел „Плиска”. Предупреждение за това пусна на страницата си във „Фейсбук” държавният департамент на САЩ.

Наложи се лично премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да обяснява, че опасност няма, а ставало въпрос за фалшив сигнал заради „една любовна история между еднополови”. Оказва се, че българин и интимният му приятел афганистанец са се скарали преди дни. За да си отмъсти, нашият сънародник се обадил на телефон 112 и съобщил, че любовникът му е споделил, че са се опитали да го вербуват да извърши самоубийствен атентат. Двамата са били задържани и разпитани.

Българинът е собственик на баничарница. Последните дни не е идвал в обекта, казват служители. Съседите му от блока, в който живее, са меко казано изненадани от случилото се. Разказват, че има жена и дете. Според източници на БТВ афганистанецът работел в баничарницата.

За да се реагира по-адекватно на подобни и други сигнали, днес правителството отпусна нови 5 млн. лева за МВР и Жандармерията. С парите ще бъде закупена техника, микробуси и лични защитни средства. Можа да издигнем „леко заграждение” на границата с Гърция Добрата новина за МВР съобщи на оперативното ръководство лично премиерът Борисов, който по-късно коментира в парламента мигрантския натиск. По думите му истинската заплаха за страната ни може да дойде от Гърция, а не от Турция.

От началото на годината 8 700 души са се опитали да влязат у нас нелегално. Само последните дни са изведени 13 съмнителни чужди граждани. Трети ден продължават изключително строгите мерки за сигурност по граничните пунктове у нас. Затруднен е трафикът по границата ни с Турция и Гърция. На „Капитан Андреево” опашките от тирове са намалели значително, но напрежението сред шофьорите остава. На Кулата – Промахон пък ситуацията е допълнително усложнена заради празника днешния национален празник в Гърция.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4503 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Bekir

2016.03.28 | 18:55

6
Samo isliama shte opravi tazi potanala darjava !
Гост

2016.03.28 | 11:40

5
Бекирчо , когато дойде исляма тука и мангалите като тебе се намножат тогава ще си спомняш какво е било да имаш хубава храна, да правиш каквото си искаш, да имаш достъп до технологии и да заглеждаш заголени дупенца на жени лятно време. Ще ходиш в джамията като робот под строй и ще ти промият мозъка до такава степен, че и атентатор някъде може да те пратят. Харесва ли ти какво са направили твоите авери в Сирия, Ирак, Иран, Афганистан. Защо първо не отидеш да живееш малко в тези държави и ако ти хареса тогава да викаш как исляма ще ни оправел.......лайно предателско турску
Д-р спин

2016.03.27 | 20:14

4
всички педали да пукнете в мъки

2016.03.27 | 15:11

3
Всъщност, най-вероятно тези идиоти са говорили за такива неща. МВР трябва да им строши кокалите, докато си признаят - а афганеца да бъде екстрадиран.

2016.03.26 | 20:51

2
Защо не казвате кой е педала-баничар да гознаят всички това лайно вмирисано.На въшкаря му писнало от мазните баници и тайно си похапвал вмирисан черен шпек а с него и жена му.
пу

2016.03.26 | 19:53

1
Шибана работа. Няма да ям банички поне месец. Представяш ли си да намеря някой завъртян косъм.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини