Ученици въртят гюбеци в час по география

  • 14 март 2016 07:19

  • 3587
  • 3
Ученици въртят гюбеци в час по география
©

Пореден случай на неадекватно поведение в клас демонстрираха ученици във Вълчи дол. Те въртят кръшни гюбеци в клас, освен това говорят на език, който наподобява арабски. Всичко това се случва в СОУ "Васил Левски" в час по география.

В края на клипа учениците се обръщат към учителя си, който стои в стаята: "Шефе, не се притеснявай", съобщава БТВ.

От Регионалният инспекторат по образованието във Варна са извършили проверка по случая. Тя е показала, че това се случва в междучасието между ученици от няколко класа. "Учениците са се подготвяли за часа на талантите и етносите. Използвали са голямото междучасие, за да се упражняват." Това каза Венцеслава Генова от Регионален инспекторат във Варна.

По думите й това училище има близо 90% ученически състав от небългарски етнос. Те работят с Центъра за междуетнически диалог. Според правилата те трябва да говорят на български език.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3587 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
666

2016.03.17 | 09:00

3
Фактьт е един и е на лице. Учителката трябва да бьде уволена , директортата преместена в друго учиище , като редиви учител. Простьпката им е нетьрпима.

2016.03.17 | 09:00

2
АКО УЧИТЕЛИТЕ ИМАХА ВЛАСТ КАКТО ПРЕДИ.ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ.НО СЕГА СА ПРОСТО БЕЗГЛАСНИ БУКВИ.САМО ПРИ ЕДНА ЗАБЕЛЕЖКА И ИДВАТ РАЗГНЕВЕНИ РОДИТЕЛИ.В СКОРО ВРЕМЕ ОЧАКВАМЕ И ДРУГИ РАБОТИ ДА ВЪРТЯТ В ЧАС НЕ САМО ГЮБЕЦИ

2016.03.17 | 09:00

1
а проверяващите ???? за тях кво ??? не мислите ли че сме прекалено толерантни към етноси които поазват среден пръст на наши светини....

Добави коментар

Водещи новини