Цветанка: Веселин Маринов не ме изостави, а ме уволни

  • 20 ноември 2011 18:31

  • 17531
  • 4
Цветанка: Веселин Маринов не ме изостави, а ме уволни
©

Не съм му изневерила и затова искам да говоря с него, а не да си говорим през медиите. Не може да се разделяш с някой с писмо, не го приемам. Това заяви Цветанка Маринова по повод раздялата й с певеца Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши по ТВ7.

Звездата реши да сложи край на отношенията си с жена си чрез писмо. Въпросното писмо е дълго, но не е написано на ръка, а е диктувано на секретарката, сякаш ме уволнява, коментира русокоската, която вече има два брака зад гърба си.

Маринов само бил подписал собственоръчно писмото, каза още “уволнената” съпруга.

Жената избира мъжа, с който е, категорична е тя. Цветанка признава, че е живяла добре с Маринов и че не иска да си говори с него през медиите, а лице в лице.

Още ми е прясно, объркано, ново, не правя кардинални планове в момента. Ще замина на по-дълго пътешествие на топло място, да ми улегнат нещата, след акто си свърша работата до Коледа, начерта бъдещите си планове Цветанка.

Аз съм още Маринова, моминското ми име е Господинова, което също върви добре, каза тя.

Последвайте канала на

17531 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2012.02.22 | 14:40

4
Семейния приятел ми се струва,че е докладвал на Веско какви ги върши Цветанка!Ах,какво съвпадение на имената!

2012.01.31 | 01:15

3
На тоя Веско си му хлопа дъската и това личи от километри ! Какъвто и да е проблема, даже и да е сгафила не може да я целуваш с уговорката да се видите по-късно и да започнеш да диктуваш прощално писмо на секретарката ! Не знам за какъв мъж се мисли, но това е постъпка на самовлюбен мухльо, не на мъж !
Hetfield

2012.01.31 | 01:15

2
Бива си го мацето и на тези години. Бих и направил една дълбока оран в путето!

2012.01.31 | 01:15

1
ko se zanimavate s toz izpoteniq

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини