Психолози започнаха работа с момичето, заради което момче гръмна приятел

  • 29 февруари 2016 21:37

  • 2656
  • 3
Психолози започнаха работа с момичето, заради което момче гръмна приятел
©

Психолози започнаха работа с 13-годишната Божидара, заради която Ивайло Гаджов простреля приятеля си Даниел Чавдаров.

15-годишният младеж се скарал с година по-малкия Чавдаров за любовта на момичето. Заради това в петък той стреля по него пред 26-о СОУ “Йордан Йовков”. Още в неделя майката на Божидара извикала 2-ма психолози в дома им в столичния кв. “Княжево”. Жената е известен лекар и използвала контактите си, за да наеме най-добрите специалисти. Самата Божидара разбрала, че е причина за стрелбата, в събота. Избухнала в плач, отказала и да се храни. Момичето искало да ходи на свиждане на ранения Даниел, но това нямало как да стане, тъй като той е в интензивното отделение в “Пирогов”. Психолози от Министерството на образованието и науката влязоха и в 26-о СОУ в понеделник. Те работиха със съучениците на простреляния Даниел. Някои от тях дори са били там по време на скандала и са видели как приятелят им се свива ранен на земята.

В петък Гаджов и Чавдаров за пореден път се скарали за любовта на Божидара. Двамата се разбрали във фейсбук да се срещнат на стадион “Стефан Миленков” пред 26-о СОУ “Йордан Йовков” и да се бият. Чавдаров обаче не знаел, че от месеци Гаджов ходи по стрелбища, за да се научи да стреля. Той извадил откраднатия от вуйчо си Пламен пистолет и улучил противника си на 5 см от слабините, в които се целел. Последвал неточен изстрел, опиране на пистолета в главата на Даниел и внезапно осъзнаване на деянието. Тогава Гаджов извадил патроните от пълнителя и метнал оръжието на земята. Той бе оставен в ареста от съда. Вуйчо му също е задържан за неправомерно съхраняване на оръжие. Днес ще му искат постоянен арест.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2656 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.03.02 | 11:09

1
Има момичета, които флиртуват и дават надежди на много момчета. Така и тази предполагам не е показвала Любовта си само на едното момче. И двете момчета са усещали, че имат шанс с нея и затова са воювали. А нещата са били в нейни ръце, да покаже ясно кого обича. Вината е в нея.
:)

2016.03.11 | 11:23

3
Ако иска и с осем момчета може да флиртува. Уловката е в наказателния кодекс, който разрешава да си флиртуваш колкото и с когото си поискаш, но забранява убийствата и опитите за убийства.

2016.03.10 | 16:26

2
А защо го е стрелял в слабините, май работата отива натам, че и двамата са я чукали... Несериозна работа, не е за психолози...

Добави коментар

Водещи новини