Не само играете, а играете, че и оттатък, написа Рашидов за рождения ден на Мутафова

  • 02 февруари 2016 16:28

  • 1376
  • 0
Не само играете, а играете, че и оттатък, написа Рашидов за рождения ден на Мутафова
© Булфото

Министърът на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко поздрави легендата на българския театър и кино Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското за рождения й ден, съобщиха от пресцентъра на Министерството на културата.

Легендарната актриса, която днес навършва 94 години, по традиция празнува рождения си ден на сцената - този път пред ценители в Германия, в ролята на Госпожа Стихийно бедствие.

Министърът на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко е адресирал до Берлин поздравителния си адрес и кошница с цветя.

"Благодаря от цялото си сърце за положителните емоции, с които дарявате поколения българи от театралната сцена и от екрана. Убеден съм, че както навремето публиката е повярвала, че тридесет и нещо годишно момиче е баба Гицка, така безусловно ще ви повярва и днес, ако ви се прииска да изиграете Жулиета. Защото истината е, че не само играете, а "играете, че и оттатък", пише в поздравителния си адрес министър Рашидов.

Последвайте канала на

1376 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини