КРИБ готова да обяви парична награда за разкрития около убийството на Антов

  • 12 януари 2016 08:29

  • 1855
  • 1
КРИБ готова да обяви парична награда за разкрития около убийството на Антов
© Булфото

Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев обяви в ефира на „Здравей, България“ по Нова телевизия, че членовете на конфедерацията са готови да обявят парична награда за онзи, който даде достатъчна информация за разкритието на убийството на бизнесмена Александър Антов. „Не може да има безнаказани убийства“, категоричен е Кирил Домусчиев.

Припомняме ви, че вчера КРИБ излезе с остра декларация срещу МВР, с която настоява да бъде разкрит тежкият криминален случай.
Домусчиев обясни днес обаче, че с декларацията не се искат оставки сега и веднага, а се искат резултати. Той обясни, че ако тях ги няма, то тогава вече ще може да се говори за последващи искания. „В продължение на три дни бяхме свидетели на едно бездействие, което няма как да доведе до резултати“, заяви Домусчиев.

„Постоянно има показни разстрели, имаше години на отвличания, кражби, грабежи... Това трябва да спре и е нормално ние да кажем – „стига, писна ни“. В крайна сметка, за да може бизнесът да се развива и да инвестира, той трябва да се чувства сигурен“, каза още председателят на КРИБ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1855 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
AZ

2016.01.12 | 08:57

1
ПРЕПОРЪЧВАМ ДА ИЗГЛЕДАТ РУСКИЯ СЕРИАЛ "МЕЧ".

Добави коментар

Водещи новини