Михаил Миков честити празниците на всички български граждани

  • 24 декември 2015 16:45

  • 1493
  • 1
Михаил Миков честити празниците на всички български граждани
© Булфото (архив)

Председателят на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно отправи поздрав за коледните и новогодишните празници.

Лидерът на социалистите пожелава на всички български граждани весели празници, много здраве, щастие, любов и разум през следващата година, съобщава пресцентърът на партията. Хората заслужават повече солидарност и справедливост, повече вяра в настоящето и бъдещето. Идващата година е добър повод да се преборим за това, отбелязва Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно в поздравителния си адрес.

"На края на тази година не искам да говоря за политика, не искам да се връщам към начина, по който управляват България десните. Не искам да говоря за увеличението на данъците, цената на тока, винетките и горивата. Не искам да говоря за милиардите, които никой не знае за какво се харчат. Не искам да говоря и за войната срещу демокрацията, правовия ред и плурализма на мнения, която целенасочено се води от управляващите", категоричен е Миков.

Председателят на БСП се въздържа и от коментар за характера на управляващото мнозинство, което по думите му е формирано около частни и корпоративни интереси. По думите му поне по празниците хората не заслужават да говорят за това.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1493 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
случаен

2015.12.27 | 22:17

1
АКО БСП ИСКА ДА УВЕЛИЧИ ВЛИЯНИЕТО СИ В ОБЩЕСТВОТО ТРЯБВА ДА СЕ БОРИ ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ОТ НАТО...

Добави коментар

Водещи новини