Полицията откри майката на изоставеното бебе в Пловдив (снимки)

  • 18 декември 2015 06:36

  • 12469
  • 5
Полицията откри майката на изоставеното бебе в Пловдив (снимки)
©

Лилия Д. е майката на изоставеното в Пловдив 9-месечно бебе, научи TNS.bg Тя е разведена и има три деца. В момента живее на семейна начела с друг мъж в село край Пловдив.

Все още не е ясна причината за изоставянето на детето. Тя е открита от полицията, след като публикувахме информацията за оставеното дето в кооперация на бул. „Васил Априлов” в Пловдив. Знае се само, че то е оставено от жена, която е пристигнала в сградата с детска количка, след което е изчезнала. Бившият й съпруг описва Лилия като лека жена. Хора от селото пък не проумяват постъпката й и изоставянето на детето в Пловдив. В профила си в социалната мрежа, жената от пловдивското село освен селфита с нея и децата, има и снимки на плеймейтката Николета Лозанова, на която явно подражава.

Припомняме, че обитатели на жилищна сграда на булевард „Васил Априлов” в Пловдив се обадили в полицията привечер, когато намират детето. Униформените пристигат на място и откарват детето в болнично заведение. След щателен преглед от педиатър то бе поето от социалните служби.

В дежурната на полицията са постъпили десетки обаждания от хора, които познават майката и бащата на 9-месечното бебе. Засега не е ясна причината за изоставянето на детето, нито какво са обяснили родителите на полицаите. Не са ясни и техните намерения и дали искат да си го приберат обратно. Знае се само, че то е оставено в сградата от жена, която е пристигнала в сградата с детска количка, след което е изчезнала.

След публикуването на новината, много хора поискаха да осиновят красивото дете. Детето е с руса коса, кафяви очи, тежи около 10 килограма и е високо 75 сантиметра.

Последвайте канала на

Novini.bg
12469 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.01.05 | 18:20

5
Това слънчице, ако не го искат, веднага го взимам.
EL

2015.12.20 | 15:55

4
Толкова красиво, каква усмивка само! За съжаление има такава майка...

2015.12.20 | 15:55

3
ne vrastaite tova dete pri roditelite,---- te ste mu napraviat nesto po- loso -po dobre da go osinoviat xora ,koito ste mu dadat mnogo lubov i deteto ste bade stastlivo.

2015.12.20 | 15:55

2
izrodi---- tova ne sa roditeli a ubiizi.
Gost

2015.12.20 | 15:55

1
Razvedena,s 3 deca,v momenta jivee s drug maj na semeini na4ala. Bas hvaschtam 4e na deloto za razvod e kazala: TOI PIE I ME BIE.

Добави коментар

Водещи новини